Akıllanmayan Dilruba Kayserilioğlu’ndan yine skandal sözler!

Verdiği sokak röportajında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti seçmenine hakaret eden Dilruba Kayserilioğlu, ‘özür’ tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada “Bunu sadece AKP’liler üstüne alındıysa bu benim değil, onların problemidir” ifadelerini kullandı.
İzmir’de bir sokak röportajındaki sözleri sebebiyle tutuklanan ardından da tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu’nun soruşturması tamamlandı.
Hakkında soruşturma başlatılan Dilruba Kayserilioğlu tutuklanmıştı.
4 YIL 8 AYA KADAR HAPSİ İSTENDİ
“Halkın bir kesimini alenen aşağılama” suçundan 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Dilruba Kayserilioğlu hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla da dava açıldı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan ve asliye ceza mahkemesine gönderilen iddianamede Kayserilioğlu’nun “Cumhurbaşkanına alenen hakaret” suçundan 1 yıl 2 aydan 4 yıl 8 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK!
Kayserilioğlu bir youtube kanalında yaptığı açıklamada ‘geri zekalı’ ifadesini üzerine alınanlardan özür dilemeyeceğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:
“Dediğim şuydu; bir fikrin ucu sonucu nereye gidecek diye düşünmeden üstüne giden herkes geri zekalıdır. Bunu sadece AKP’liler üstüne alındıysa bu benim değil, onların problemidir. AKP’lilere burada sesleniyorum, neden üstünüze alındınız, geri zekalı olmayanlar alınmadı üstüne. Üstüne kim alındıysa psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ya bir papatya çayı içsinler ya da ağlayarak günlüklerine yazsınlar. Üstüne alınan hiç kimseden özür dilemiyorum”

ERDOĞAN VE ÖZEL ARASINDA ÖZÜR POLEMİĞİ
Sokak röportajında AK Parti seçmenine hakaret ettiği için 7 ay 15 gün hapis cezası alan ve kararın ardından tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu, CHP’nin etkinliğinde onur konuğu olmuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu nedenle Özel’e tepki göstererek, “Bu, tek parti CHP’sine geri dönmektir. Millet, iradesine dil uzatanı affetmez. Sadece AK Parti’ye, sadece Cumhur İttifakı’na oy verenleri değil, milletin çoğunluğunu rencide eden o fotoğraf Türk demokrasisine hiç yakışmadı. Siyaset kurumuna gölge düşürdü. Bu lekenin süratle temizlenmesi gerektiği kanaatindeyiz. Özgür Özel’in millete özür borcu var.” demişti.
ÖZGÜR ÖZEL, ÖZÜR DİLEMİŞTİ
Özel ise “Dilruba’nın ifadelerini savunmuyorum. İfade özgürlüğünü, bunun için tutuklanmasını ölçüsüz ve adaletsiz buluyorum. Sayın Erdoğan Özgür Özel özür dilesin diyor. Ben ne için özür dileyeyim? Ben Dilruba adına özür dileyeyim. Şimdi sıra Erdoğan da… Benim dileyecek özrüm yok ama Dilruba adına özür diliyorum. O da CHP’lileri üzen sözler için özür dilesin. Ben Dilruba’nın kırdığı herkesten onun adına özür diliyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin, neden, nasıl öldürüldü? Cinayet ile ilgili 10 flaş iddia!

Diyarbakır’da vahşice öldürülen Narin Güran cinayetinin nasıl ve neden işlendiğine dair birbirinden farklı senaryolar gündeme …

Bir yanıt yazın