Katil kendi kendini mi vurdu? İsrail’in kalbi Tel Aviv’de patlama!

Gelen son dakika haberine göre, İsrail’in Tel Aviv kentinde bir aracın patlaması sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Patlamanın sebebiyse henüz bilinmiyor. İsrail alarma geçerken patlama yerinde incelemeler sürüyor.
Son dakika haberi… İsrail basını, İsrail’in başkenti Tel Aviv’in kalbinde akşam saatlerinde büyük bir patlamanın olduğu bildirdi.

Kamyonun patladığı olayda 50 yaşındaki bir adamın olay yerinde öldüğü ifade edildi. İsrail olası bir saldırı ihtimaline karşı alarma geçerken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

İsrail İç Güvenlik Teşkilatı Şin-Bet’in de (Şabak) yer aldığı soruşturmada ve milliyetçi bir saldırı ihtimalinin de göz ardı edilmediği vurgulandı.

Ölen kişinin kimliğinin tanınmaz halde olduğu belirtilirken, güvenlik birimleri büyük bir saldırının önlendiğini öne sürdü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Narin Güran cinayetinde 2 kişi daha gözaltına alındı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan sonra cinayete kurban gittiği anlaşılan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasının genişletilmesiyle, …

Bir yanıt yazın