İyi Parti’nin Meral Ablası başkanlığı bıraktıktan sonra sırra kadem bastı

İyi Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener’e yakın dostları dahi ulaşamıyor. Sapanca’da çiftlik evinde kaldığı belirtilen Akşener’in, bir-iki ay sonra yeni bir hat alacağı ve belirli kişilerle numarasını paylaşacağı öne sürülüyor.
İyi Parti’de dağılma süreci devam ediyor…

Yerel seçimlere “hür ve müstakil” girme kararı alan İyi Parti, hedefinin çok altında oy aldı. Zaten seçim öncesi istifalarla sarsılan İyi Parti, seçim sonrası kongresine gitti.

Görevi Dervişoğlu’na devretti

Meral Akşener’in aday olmadığı kongrede yeni başkan, Müsavat Dervişoğlu oldu.

Yakın dostları ulaşamıyor

İyi Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre siyaseti bırakan Meral Akşener’e, yakın dostları ulaşamıyor.

Çiftlik evinde olduğu kaydedildi

Akşener’in nerede olduğu merak edilirken Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; Meral Akşener’in, Sapanca’daki çiftliğinde ailesiyle zaman geçirdiği ifade edildi.

Numarasını değiştirecek

Cep telefonu hattını kapattığı bildirilen Akşener’in, bir-iki ay içinde yeni hat alacağı ve numarasını belirli kişilerle paylaşacağı bildirildi.

Kılıçdaroğlu çekilmedi

Öte yandan 6’lı masada cumhurbaşkanı adayı olarak aday gösterilen CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise kurultayı kaybetmesine rağmen siyaset sahnesinden çekilmemişti.  Ankara’da ofis tutan Kılıçdaroğlu, yerel seçim öncesinde ve sonrasında yaptığı görüşmelerle CHP’de gölge genel başkan görevi yapıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

SGK’ya borçların yüzde 67’si CHP’li belediyelere ait!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK’ya en çok borcu olan 5 belediyeyi açıkladı. …

Bir yanıt yazın