CHP Yüreğir Belediye başkan adayı çekiliyor iddiası!

CHP’de baş döndüren gelişmeler şaşkınlık yaratıyor. CHP’nin Yüreğir İçesi Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı  Nurettin Tanış, DEM Parti İle yapılan kent uzlaşısı çerçevesinde aday gösterildiğini öne sürerek, adaylıktan çekilmek istediği iddia ediliyor.

Kulis bilgilerinden alınan bilgilere göre, Av. Nurettin Tanış’ın adaylıktan geri çekilmek istediği ve bu yönde başvuruda bulunduğu iddia ediliyor. Avukat Nurettin Tanış, her iki parti yetkililerine “İradem ve isteğim dışında aday gösterildim; böyle bir talebim de böyle bir hazırlığım da yoktu.” dediği iddia ediliyor.

Kulis bilgisi olarak il genelinde dillendirilen bu iddia siyasi çevrelerce şaşkınlıkla karşılanırken, pazarlıkların derinliği gizlenirken, Tanış’ın bu kararının DEM Parti’nin Adana’da göstereceği adaylarla ilgili olduğu iddia ediliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın