Cumhur İttafıkı’nın Adana BB adayı Kocaispir: Karataşa’a çağ atlatacağız

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçe gezileri kapsamında Karataş’ı ziyaret etti. Gün boyu Karataş’ta temaslarda bulunan Başkan Kocaispir, “Adana, tarihiyle, turizmiyle, tarımıyla Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir olacak. Çok net söylüyorum. Karataş’a çağ atlatacağız” dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçe ziyaretlerine Karataş gezisi ile devam etti. Karataş ziyaretine AK Parti Karataş İlçe Başkanı Tuğba Çopur ile birlikte MHP Karataş İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başlayan Kocaispir, MHP Karataş İlçe Başkanı Gökdemir Polat, Karataş Belediye Başkanı, MHP Karataş Belediye Başkan Adayı Necip Topuz ve partililerle bir araya geldi.

Daha sonra Karataş Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği Hayır Evi’nde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için düzenlenen anma programına katılan Başkan Kocaispir, ziyaretin ardından Karataş esnafı ve vatandaşlarla buluştu. AK Parti Karataş İlçe Başkanlığı’nın teşkilat buluşmasında partililerle kucaklaşan Kocaispir, Karataş Limanı ve S.S Karataş Su Ürünleri Kooperatifi ile Karataş Liman Başkanlığı’nı da ziyaret etti.

KARATAŞ’A ÇAĞ ATLATACAĞIZ

MHP Karataş İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada şubat ayının son günlerinde büyük bir basın lansmanı ile projelerini açıklayacağını duyuran Başkan Kocaispir, dünyanın en güzel sahillerinin Adana’da olduğunu belirterek; “Deniz burada, balık burada, kum burada, güneş burada, tarih burada.

Çok net söylüyorum. Allah izin verirse Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda Necip Başkanımla birlikte Karataş’a çağ atlatacağız. Karataş sahili dünyanın en güzel sahillerinden biri olacak. Hükümetin ve kurumların da imkânları buralara gelecek.

Tüm bakanlıklarımızla oturup konuşacağız, Karataş’ımızı, Adana’mızı geleceğe taşıyacak çok güzel hizmetlere imza atacağız. Adana, tarihiyle, turizmiyle, tarımıyla Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir olacak.” diye konuştu.

ADANA KORDONU PROJESİ

Başkan Kocaispir daha sonra Karataş Belediye Başkanı ve MHP Karataş Belediye Başkan Adayı Necip Topuz ile birlikte Yüreğir Belediyesi ile Karataş Belediyesi’nin ortak protokolü kapsamında Karataş’ta çalışmaları devam eden Adana Kordonu proje alanında incelmelerde bulundu.

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Kocaispir, “Karataş’ımızda pırıl pırıl bir proje gerçekleştiriyoruz. ‘Adana Kordonu’ Allah izin verirse yeni dönemde yaz konserlerinin yapıldığı, ülkemizin her tarafından misafirlerimizin Karataş’ın ve Adana’nın güzelliklerini görmek için geleceği harikulade bir mekân olacak. Adana’da Türkiye’nin en güzel denizi ve en uzun kumsalı var.  İnşallah Necip Başkanla beraber Adana’ya ve Karataş’a çok güzel hizmetler yapacağız. Karataş kazanacak, Adana kazanacak” şeklinde konuştu.

Gün boyu Karataş’ta temaslarını sürdüren Başkan Kocaispir, akşam saatlerinde ise Yemişli, Tuzla ve Karagöçer mahallelerinde geniş katılımlı toplantılar gerçekleştirdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın