Çukurova’da Orhan Bayram ile “Bayram” hazırlığı!

Adanalı müteahhit ve iş adamı, CHP’nin önemli ismi Orhan Bayram, ailesi ve partili dostlarıyla kalabalık bir toplulukla beraber geldiği CHP İl Başkanlığı’nda Çukurova Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

“Sözüm sana Adana, başka bir Çukurova” temalı slogan ile sahaya inen CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Gençlik Kolları MYK üyeliği gibi partinin yerel ve ulusal siyasetinde önemli görevler almış olan Orhan Bayram,” Partililerim çağırdı ben de geldim” diyerek partililerin çağrısı üzerine sahaya indiğini açıkladı.

ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR

Çukurova Belediye Başkan Aday Adaylığı büyük heyecanla karşılanan CHP’nin efsane ismi müteahhit ve iş adamı Orhan Bayram, Çukurova ilçesinin çehresini değiştirecek adımla geldiğini belirterek, “Sözüm sana Adana, başka bir Çukurova vaadiyle ve daha büyük işler için yola çıktık. Çukurova için önemli projelerimizin olduğunu bize gönül verenlerin unutmaması gerekir” dedi.

Orhan Bayram, CHP İl binasındaki başvurusunda misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu başta olmak üzere İl Yöneticilerine, her zaman kendisine büyük destek veren ailesine ve yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın