Özgür Özel nihayet Meral ablasına kavuşuyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le görüşecek. Görüşmenin gündeminde ise Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yerel seçimler olacak.
İyi Parti’de sular durulmuyor…

Seçimden sonra peş peşe istifaların gündeme geldiği İyi Parti’de yolsuzluk iddiaları ise ayyuka çıkmış durumda.

Parti kasasından buharlaşan 132 milyon doların konuşulduğu İyi Parti’de Meral Akşener’i ziyaret etmek için bekleyen Özgür Özel, fikir değiştirdi.

Özgür Özel ve parti yönetimi, Akşener’i ziyaret etmek için kaosun sona ermesini bekleyeceklerine yönelik karar almıştı.

Ancak ikilinin, yarın bir araya gelmesi bekleniliyor.

Özel, genel merkeze gidecek

Görüşme, İyi Parti Genel Merkezi’nde saat 10.30’da gerçekleşecek. Gündemde, başta Ankara ve İstanbul olmak üzere yerel seçimlerde olası iş birliği alternatifleri olacak.

Özel, Sarıyer’de Büyükdere Atatürk Fidanlığı’nın açılış töreninde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir görüşme yapıp yapmayacakları sorusuna “Henüz planlanan bir görüşme yok.” diyerek yanıt vermişti.

“Büyük güç birliği” çağrısı

Özel, dün grup toplantısında muhalefete seslenmiş “Bütün Türkiye’yi büyük güç birliğine davet ediyoruz.” açıklamasını yapmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise geçen hafta Akşener’i, İyi Parti genel merkezinde ziyaret etmişti. İyi Parti yönetimi, yerel seçimlere her yerde kendi adaylarıyla girme kararı almıştı.

Akşener’den ilk yorum

Akşener, grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gerçekleştirmesi beklenen görüşmeye ilişkin soru üzerine, “Sayın Özgür Özel randevu istedi, ben de verdim. Bilmiyorum gerisini” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın