“Müslümanların bize hakim olacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum”

Filistinli direnişçilerin ve Gazze halkının gösterdiği metanet ve dirayet dünyayı etkilemeye devam ediyor. Filistinlilerin inancına hayran kalan dünya halkları Müslümanların daha adil bir yönetim sergileyeceğini söylüyor.

Siyonist İsrail’in Filistin’de yapılan soykırıma tepki gösteren dünya halkları, işgalcilere tepki gösterirken Osmanlı Devleti’ni de örnek göstererek Müslümanların hakimiyetinin daha adil olduğunu belirtiyor.

“MÜSLÜMANLARIN BİZE HAKİM OLACAĞI GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM”

Bir video kaydı alarak sosyal medyadan paylaşan Kanadalı bir vatandaş, Müslümanların adil bir yönetim anlayışına sahip olduğunu dile getirdi. Dikkat çeken ifadeler kullanan Kanadalı vatandaş, “Ben şahsen Müslümanların bize hakim olacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sakal bırakmaya bile başladım. Bu bazılarını ürkütüyor belki ama ben sabırsızlıkla bekliyorum. Eminim onların yönetimi adildir.” ifadesinde bulundu.

“CİZYE VERGİSİ ŞU AN ÖDEDİĞİMİZ VERGİLERDEN DAHA ADİLDİR”

Kapitalist finans sistemini korumak için Müslümanlara saldırıldığını söyleyen Kanadalı vatandaş, “Hiç şunu merak ettiniz mi: Neden tüm dünya güçleri Müslümanlara saldırıyor? Onlar faizi haram görüyorlar. Böyle yaparlarsa kapitalist finans sistemi çöker. Ben Müslüman değilim. Ama iddiaya girerim ki gayrimüslimlerin ödemek zorunda oldukları cizye vergisi bile şu an ödediğimiz vergilerden daha adildir.” diye konuştu.

“OSMANLI DÖNEMİNDE BARIŞ İÇİNDE YAŞADILAR”

Osmanlı Devleti’nin Filistin’in adil bir şekilde barış içinde yönettiğinden bahseden Kanadalı, “Mesela Osmanlı Devleti Filistin topraklarını yüzyıllarca yönetti. Ve tüm bu süreçte orada Müslümanlar, Yahudiler ve Hristiyanlar barış içinde yaşadı. O dönemlerde hiçbir sorun yoktu.” ifadelerinde bulundu.

HAHAM BECK: ÜLKEYİ MÜSLÜMANLARA GERİ VERİN

Geçtiğimiz ay Voice of America kanalına bir açıklama yapan Neturei Karta Ortodoks Musevi Cemaati İngiltere Temsilcisi Haham Elehanan Beck, İsrail kurulduktan sonra Filistin’de huzurun kalmadığını ve ülkenin idaresinin Müslümanlara verilmesi gerektiğini belirtti.

İşgalci İsrail yüzünden Filistin’i terk edip İngiltere’ye taşınmak zorunda kaldıklarını ifade eden Haham Beck, “Bütün ülke Filistin’e iade edilmeli.” diye konuştu. Filistinlilerin Yahudileri öldürdüğü iddiasının Siyonistlerin kara propagandası olduğunu belirten Beck, “Bu yanlış bir propaganda. Filistinlilerin Yahudilerle hiçbir sorunu yok. İşgalcilerle sorunu var. Her iki taraf, Hamas ve Fetih Yahudilerle bir sorunları olmadığını defalarca ilan ettiler. Onların işgalciler ve katillerle sorunları var. Topraklarını alanlarla problemleri var.” dedi.

“BİR ZAMANLAR FİLİSTİNLİLERLE BİRLİKTE GÜZELCE YAŞARMIŞIZ”

“Ben Filistin doğumluyum.” diyen Haham Beck, “Annem anlatırdı, bir zamanlar Filistinlilerle birlikte güzelce yaşarmışız. Birbirimizin çocuklarına bakarmışız. Söylediğim gibi dünyadaki Müslüman ülkeleri örnek verdim; Türkiye, Yemen, İran, Fas… Dünyanın her yerinde Yahudiler sorunsuz birlikte yaşıyorlar.” dedi.

“İSRAİL DEVLETİNİN DAĞILMASI İÇİN DUA EDİYORUZ”

İsrail’in tamamen dağılması için dua ettiklerini söyleyen Haham Beck, “Hiç kimse incinmeden barış içinde İsrail devleti dağılsın. Dileriz ki, bu yakın zamanda olur ve biz de görürüz.” ifadelerinde bulundu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın