Cübbeli Ahmet Hoca: Devlet beyimizin caydırıcı fermanıyla kalplerimiz münşerih oldu

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin İsrail’e yaptığı uyarı geniş kesimlerce destek gördü. Bir destek de Cübbeli Ahmet Hoca’dan geldi. Cübbeli Ahmet Hoca yaptığı açıklamada,”Mazlûm Filistin halkına sâhip çıkma husûsunda devletimizin hassâsiyetini beyân eden kıymetli büyüğümüz Devlet Bey’e İslâm ümmeti adına ve mazlûmlar nâmına şükrânlarımızı arz ederiz.” dedi.

“Böyle âcizlik görülmedi” diye düşündüğümüz ve şu anda Çorum’da bulunan sahâbe-i kirâmın kabirlerinde Allâh-u Teâlâ’nın, Yahûdî’nin elini Gazze’den engellemesi husûsunda duâlardan çıktığımız şu saatte Devlet Bey’imizin 24 saat vakit vererek siyonistlere karşı açıkladığı bu caydırıcı fermânı görünce kalplerimiz münşerih oldu, ferah ve sürûr ile doldu ve yeniden cesâretlenerek” diyen Türkiye’nin kanaat önderlerinden  Cübbeli Ahmet Hoca özetle şunları söyledi:

“Gazze yalnız değildir! İslâm ümmeti bitmemiştir, Türk milleti şuursuz değildir ve mazlûm Müslümanları kurtarmak için her fedâkârlığa hazırdır” mesajını almış olduk.
Mazlûm Müslümanlara sâhip çıkmama yönünde açıklama yapan bazı ajanlara karşı Devlet Bey’imizin bu beyânı tam bir reddiye mâhiyeti taşımaktadır.
Ecdâdımızın emânetine millet ve devlet adına sâhip çıkan Devlet Bey’imizi Allâh azîz eylesin, zarâr ve zevâlden muhâfaza eylesin. Âmîn.
Allâh-u Teâlâ, devletimizin bu hükmünü en yakın zamanda tahkîk eylesin, Gazze’ye yağan bombaları durdursun ve Gazze halkını evlerinde ocaklarında emân ve güvenceye nâil eylesin. Âmîn!”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Öğretmen atamaları önümüzdeki hafta açıklanıyor!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, A Haber canlı yayınında yeni müfredatla ilgili önemli bilgiler paylaştı. …

Bir yanıt yazın