Kaybedenler kulübünde “gizli protokol” kavgası!

Seçimleri kazanabilmek adına bir yanına HDP’yi bir yanına da Ümit Özdağ’ı alan Kılıçdaroğlu, Meral Danış Beştaş’ı öfkelendirdi. Beştaş, “Biz Ümit Özdağ bakan olsun diye mi Kılıçdaroğlu’na oy verdik” ifadelerini kullandı.
Türkiye, geride bıraktığı tarihi seçim sürecinde, çeşitli siyasi adımlara tanıklık etti.

Seçimlerin galibi yeniden Recep Tayyip Erdoğan olurken, bu süreçte ana muhalefet partisi lideri de elindeki son koza kadar oynadı.

Son olarak milliyetçilik rolüne bürünen Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tur öncesinde yanına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı alarak gizli bir protokol imzaladı.

Bu protokole göre ise Ümit Özdağ, seçimin kazanılması durumunda İçişleri Bakanı olacak ve MİT Başkanlığını da alacaktı.

HDP’li vekil Kılıçdaroğlu’na öfke kustu

Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanına aldığı bir kesim de PKK’nın siyasi ayağı HDP olunca işler karıştı.

HDP Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, seçimden aylar sonra katıldığı canlı yayında bu konu özelinde açıklamalarda bulundu.

“Ümit Özdağ bakan olsun diye mi Kılıçdaroğlu’na oy verdik?”

Beştaş, Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak şu cümleleri aktardı;

“Biz Ümit Özdağ bakan olsun diye mi Kılıçdaroğlu’na oy verdik?Milyonlarca insandan Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedik, “Bir oy HDP’ye bir oy Kılıçdaroğlu’na dedik.

“Korkunç buluyorum…”

Bırakın bizi kendi arkadaşları bile bilmiyor. Bunu korkunç buluyorum. Bizim partimiz Ümit Özdağ’ın Kılıçdaroğlu’na sunduğu şartları asla kabul etmez.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın