Esenyurt’daki tekel cinayetinin katillerinden 3 kişi daha tutuklandı

İstanbul Esenyurt’taki tekel bayisi saldırısında adliyeye sevk edilen 8 kişiden 3’ü tutuklanırken, 5’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Böylelikle tutuklu sayısı 4’e yükselmiş oldu.
Türkiye’nin konuştuğu Esenyurt tekel baskını olayında karar çıktı.

İstanbul Esenyurt’ta lüks bir ciple geldikleri tekel bayisinde ortalığı birbirine katan 4 saldırgan, 2 genci öldürdü.

Saldırganlar Murat Özer, Tarık Özerbay, Azat Özerbay ve Samet Özerbay yapılan operasyonlarla yakalandı.

Olayın alacak verecek meselesi olduğu anlaşılırken, saldırganlardan Murat Özer tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Güvenlik kameralarına da yansıyan cinayetle ilgili inceleme başlatan polis, 4 zanlıyı ve onlara yardım ve yataklık eden 5 kişiyi kıskıvrak gözaltına alındı.

3 kişi daha tutuklandı
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Tarık Özer, oğlu Azat Özer, yeğeni Samet Özer ve ona yardım eden 5 şüpheli ise Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi..

Hakim karşısına çıkan 8 şüpheliden 3’ü tutuklandı, 5’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Böylelikle tutuklu sayısı 4’e yükselmiş oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın