İstifa tezahüratları ile karşılaşan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan “Hiçbir sorun yok” çıkışı!

Seçimlerin ertesinde istifa tezahüratları ile karşılaşan Kemal Kılıçdaroğlu “Hiçbir sorun yok” cümlelerini kullanarak ortak kararın verileceğini açıkladı.
Türkiye, bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti. 28 Mayıs seçimlerinde yüzde 52,18 oy alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17. kez galip geldi.  Seçim süreci sonlanırken, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde büyük kutlamalar, CHP Genel Merkezi’nde de hüzün havası oluştu.  Seçim gününün hemen ertesinde ise bir kesim CHP’li, Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesi yönünde görüş bildirdi.

İstifa konusu gündemde
İstifa çağrıları her geçen gün biraz daha artarken, bu isimler arasında Fatih Portakal, İsmail Saymaz ve Uğur Dündar gibi keskin CHP’li isimler de kendisini belli etti.

Çağrıların hemen ardından gözler Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı açıklamaya çevrildi.

İlk açıklama geldi: Hiçbir sorun yok
Konuya ilişkin ilk kez açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Halk TV’ye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, istifa etmeyeceğini ima ederek “Hiçbir bir sorun yok. Hiçbir gerginlik yok. Hep birlikte konuşup, değerlendirip yol haritamızı belirleyeceğiz” ifadelerini vurguladı.

“Birlikte karar vereceğiz”
Kılıçdaroğlu’nun geri kalan açıklaması; CHP çok köklü bir parti. CHP’de her düşünce rahatlıkla dillendirilir, tartışılır ve bu süreç sonunda partinin yetkili kuralları karar verir. Şimdi bu süreci yaşıyoruz. MYK’da parti Meclisi’nde incelemeler, değerlendirmeler, tartışmalar yapılacak ve hep birlikte karar vereceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın