Seçim yasağını delen Kılıçdaroğlu’ndan demokrasi haydutluğu iddiası!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 298 Sayılı Yasanın 151.Maddesi ile 2023/124 Sayılı karar gereğince saat 18:00’dan itibaren propaganda yasaklarının başladığını duyurmasına rağmen koalisyon adayı Kemal Kılıçdaroğlu saat 19:00’da bu yasağı deldi.

Seçime saatler kala artık siyasi partiler ve seçimin içerisinde rol alan diğer şahıs ve kuruluşlar için propaganda yasağı geldi. Kemal Kılıçdaroğlu ise ‘En çılgın projem demokrasi’ diye paylaştığı video ile adeta en çılgın projesini kendi ayakları altına aldı.

‘EN ÇILGIN PROJEM’ DEDİĞİ ‘DEMOKRASİ’Yİ’ AYAKLAR ALTINA ALDI

298 Sayılı Yasanın 151.Maddesi ile 2023/124 Sayılı YSK Kararı ile alınan seçim propaganda yasağının hemen akabinde paylaşım yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yasağı çiğnemesi tepki çekti.

Kılıçdaroğlu ‘Bay Kemal’in en çılgın projesi demokrasidir’ diye videolu paylaşım yaparken demokrasinin gereği olan yasakları da çiğnemiş oldu. En çılgın projesini saniyesinde ayaklar altına aldı.

‘DEMOKRASİ HAYDUTLUĞU’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, söz konusu duruma şu sözlerle tepki gösterdi:

Seçim yasakları başlamış olmasına rağmen koalisyon masasının adayı Kılıçdaroğlu, bugün saat 19.00’da video yayınlayacağını duyurdu.

Bu yapılan alenen kanun tanımazlık ve demokrasi haydutluğudur. Milletimiz bu kanun tanımaz tavra karşı gereken cevabı verecektir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat beşik gibi! Son 24 saatte 50’den fazla sarsıntı meydana geldi

Tokat’ta son 24 saatte en büyüğü 5.6 büyüklükte 50’den fazla sarsıntı yaşandı. İçişleri Bakan Yardımcısı …

Bir yanıt yazın