Erdoğan, gençlere seslendi: Evliliğe karşı durmak yok, LGBT’cilere bakmayın

Erdoğan, “Cumhur İttifakı, kutsal ailesiyle bu yolda yürüyor” dedi. Evlilik kredisine değinen Cumhurbaşkanı, “2 yılı ödemesiz, 48 ay vadeli, 150 bin lira faizsiz kredi vereceğiz” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’nın Gemlik ilçesinde konuştu.

Erdoğan’ın gündeminde gençlerin evliliklerinde kullanabilecekleri kredi paketi planı vardı.

“Siz bu LGBT’cilere bakmayın”

Konuşmasında muhalefeti de LGBT yanlısı olmakla suçlayan Erdoğan, evliliğe karşı durulmaması gerektiğini söyledi:

Gençler, evliliğe karşı durmak yok. Siz bu LGBT’cilere bakmayın. Bu CHP LGBT’ci, İyi Parti LGBT’ci, HDP LGBT’ci. Cumhur İttifakı, kutsal ailesiyle bu yolda yürüyor.

“Gençlere ve ailelere tahsis edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Karadeniz gazının belli bir miktarını rezerve edeceklerini ve oradan gençlere ve ailelere bunu tahsis edeceklerini belirtti.

“150 bin lira faizsiz kredi vererek evliliklerini teşvik edeceğiz”

Evlilik kredisinden bahseden Erdoğan, şöyle konuştu:

Bunun yanında girişimci gençlerimizin de yanında olacağız. Gençlerimizin bu noktada gönül huzuruyla yuvalarını kurabilmeleri için 2 yılı ödemesiz, 48 ay vadeli, 150 bin lira faizsiz kredi vererek evliliklerini teşvik edeceğiz.

Üniversiteye yeni başlayan gençlerimize bir kez vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alma hakkı tanıyoruz. Ailenin huzurunun önemli bir unsuru olarak gördüğümüz istihdamı güçlendirmek için her haneden en az bir kişinin işe girmesini sağlayacağız.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın