Muharrem İnce: 6’lı masanın kafaları karışık, altı günde dağılırlar

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6’lı masayı hedef aldı. İnce, Altılı masanın kafası karışık. Birisi Türklüğü kaldırıyor, birisi tarikatların önünü açıyor. Bunlarla bu iş olmaz, 6 günde dağılırlar.” dedi.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Altılı masanın kafası karışık. Birisi Türklüğü kaldırıyor, birisi tarikatların önünü açıyor. Bunlarla bu iş olmaz, 6 günde dağılırlar. Benim bir teklifim var, altılı masaya önerim şu; bence bir an önce adaylar ortaya çıkmalıdır” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Düzce ziyaretlerinin ardından Bolu’da da esnaf ziyareti yaptı. İzzet Baysal Caddesi boyunca esnaflara ‘hayırlı işler’ dileklerinde bulunan İnce, sonrasında vatandaşlarla sohbet etti. Seçim tarihinin belli olmasının ardından İnce, Bolu’dan Cumhurbaşkanı adaylarına seslendi.

“BİR AN ÖNCE ADAYLAR ORTAYA ÇIKMALIDIR”

Cumhurbaşkanı adaylarının bir an önce ortaya çıkmaları gerektiğini vurgulayan Muharrem İnce, “Seçim tarihi belli oldu,14 Mayıs. Siyasi partilerin göstereceği adaylar olacak. Yüz bin imzayla aday olmak isteyenler olacak. Benim bir teklifim var, bir an önce altılı masaya önerim şu; geçen dönem beni 51 gün kala aday yaptılar 13 tane vilayete gidemedim, yetişmedi, zaman yetmedi. Büyük ilçelerin hiçbirine gidemedim. Bence bir an önce adaylar ortaya çıkmalıdır. Seçime 115 gün civarında zaman var” dedi.

“ALTILI MASANIN KAFASI KARIŞIK, 6 GÜNDE DAĞILIRLAR”

Altılı masanın kafasının karışık olduğunu ifade eden İnce, “Birisi Türklüğü kaldırıyor, birisi tarikatların önünü açıyor. Bunlarla bu iş olmaz birisi İstanbul Sözleşmesini kabul ediyor, öbürü etmiyor. Biri Libya Tezkeresine evet diyor, öbürü hayır diyor. Bunlar 6 günde dağılırlar. ” ifadelerini kullandı.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU BENİ ETKİLEYEMİYOR”

İnce’nin açıklamalarının ardından konuşan Şerafettin Yücer isimli bir vatandaş ise, “Muharrem İnce’nin açıklamaları çok etkileyici. Kısa konuşması beni çok etkiliyor. Kemal Kılıçdaroğlu beni etkileyemiyor. Ben 63 yaşında bir emekliyim, şu adamın şurada 3 dakika konuşması beni etkiledi” ifadelerine yer verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir yanıt yazın