İlham Aliyev’den Aksakalı Binali Yıldırım’a geçmiş olsun ziyaret!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, kaza sonrası Yıldırım ve beraberindekilerin tedavi gördüğü hastaneye geldi. Aliyev, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Azerbaycan’a giden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım kaza geçirdi.

Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci’nin içinde bulunduğu araç kaza yaptı.

Kazada yaralananlar, Bakü’deki hastanede tedavi altına alındı.

Aliyev’den geçmiş olsun ziyareti
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Yıldırım’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Yıldırım’la bir süre sohbet eden Aliyev, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Acil şifalar diledi
Aliyev ayrıca, Yıldırım’la birlikte kaza geçiren ve aynı hastanede tedavi gören Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci’yi de ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Cebrayıl’dan Zengilan’a giderken kaza yaptılar
Yıldırım ve beraberindekileri taşıyan araç, Cebrayıl’dan Zengilan’a giderken kaza geçirmişti.  Yıldırım ve Ayrım, helikopterle Bakü’ye götürülerek tedavi altına alınmıştı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik; Yıldırım, Ayrım, Demirci’nin durumunun iyi olduğunu açıklamış, ambulans uçakla Türkiye’ye döneceklerini bildirmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir yanıt yazın