Abdullah Gül’den Kraliçe Elizabeth’in ölümüne denk gelen Oxford paylaşımı!..

İngiltere, Kraliçe Elizabeth’in ölümüyle sarsılırken, mütevelli heyeti toplantısı için Oxford’da bulunan Abdullah Gül, toplantıdan fotoğraf paylaştı.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ölümü dünyanın gündemine oturdu.  İngiltere’nin adeta yürüyen tarihi addedilen Kraliçe, 96 yaşında hayata gözlerini yumarken ülke yasa boğuldu.

Abdullah Gül’ün İngiltere’den fotoğraf paylaşımı

Görevi sırasında İngiltere ziyaretinde Kraliçe tarafından ağırlanan ve bu ağırlama ile gündemde geniş yer bulan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de İngiltere’de olduğu ortaya çıktı.

Bir toplantı için Oxford’da bulunan Gül, Twitter’dan paylaşım yaptı. Paylaşımına fotoğraf da ekleyen Gül, “Oxford Üniversitesi ile işbirliği içinde bilimsel araştırma, eğitim dahil geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Oxford Center for Islamic Studies “Oxford İslam Araştırmaları Merkezi”nin Yıllık Mütevelli Heyeti Toplantısına Oxford’da iştirak ettim.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Abdullah Gül’ün İngiltere’de bulunmasını çok anlamlı bulduklarını dile getiren bazı okuyucularımız,” Bu kadar tesadüf olamaz. İngiltere’de Oxford İslam Araştırmaları Merkezinin olduğunu, Abdullah Gül’ün de mütevelli heyetinde görev aldığını öğrenmiş olduk. Nasıl oluyor da İslamiyet’i bozmak tefrika sokmak için İslam düşmanı Arabistanlı lakaplı Lawrence, İngilizlerin ajanı değil miydi?

Daha bu güne kadar İngiltere’de kurulu Oxford İslam Araştırmaları Merkezinin adını duymamıştık. Acaba bu İngiltereli Oxford İslam Araştırmaları Merkezi yeni bir tefrika peşinde mi? keza Gül’ün Kraliçe 2. Elizabeth’in orada bulunması tesadüfü mi?” diyerek görüş bildirdiler.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın