Bu da CHP’nin başörtüsü algısı! Sahi başörtü yasağını kim kaldırdı?

CHP Üye Katılım Töreni’nde konuşan genç bir üniversiteli Kemal Kılıçdaroğlu’na hitaben, “Üniversitelerdeki başörtü yasağının kalkmasında demokratik tavrınız için teşekkür ederim.” dedi.

CHP Sultanbeyli İlçe Başkanlığı’nca Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Üye Katılım Töreni” düzenlendi. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Törende yaşanan bir an ise herkesi şaşırttı. “Üniversitelerdeki başörtü yasağının kalkmasında demokratik tavrınız için teşekkür ederim”

CHP’ye üye olduğu için konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan genç bir üniversiteli, Kılıçdaroğlu’na hitap ederek, “Üniversitelerdeki başörtü yasağının kalkmasında partinizin ve şahsınızın gösterdiği demokratik tavır için genç üniversiteli bir kişi olarak teşekkür ediyorum.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın