Karadeniz’de savaş tansiyonu şimdilik düştü! Rus birlikleri kısmen çekiliyor!..

Rusya Savunma Bakanlığı, tatbikatlar kapsamında görevlerini tamamlayan bazı askeri birliklerin, bağlı bulundukları üslere dönmeye başladıklarını duyurdu.
Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz, Batılı ülkelerin hem devlet organları hem de basın kurumları aracılığıyla savaş çıkacağı, Rusya’nın işgale başlayacağı söylemleriyle zirve yaptı.
PUTİN İLE BIDEN GÖRÜŞTÜ, TANSİYON DÜŞTÜ
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD’li mevkidaşı Joe Biden’ın yaptığı görüşme sonrası tansiyon bir nebze de olsa düşerken, Avrupalı ülkelerden de gelen yatıştırıcı mesajla sonrası, Rusya cephesinde sınırdan asker çekme işleminin başlatıldığı belirtildi.
SINIRDAKİ BİRLİKLER, GARNİZONLARINA DÖNÜYOR
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, “Söz konusu birlikler demir yolu ve kara yolu ile bağlı bulundukları garnizonlara dönmek için gerekli yüklemeleri yapmaya başladı.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın