Rus TV’lerinde Ukrayna’yı işgal planları tartışılıyor!

İşgal söylentilerinin gölgesinde Rus kanalı dikkat çeken bir yayına imza attı. Yayında, olası işgal sırasında Ukrayna’nın hangi kısımlarının alınması gerektiği tartışıldı. Rusya ile Ukrayna arasında savaş çanları çalıyor.
Ukrayna’nın Donbas temas hattı bölgesine 120 bin asker gönderdiği, Rusya’nın da Ukrayna’ya yakın noktalarda 135 bin asker konuşlandırdığı belirtiliyor.
RUS KANALINDA DİKKAT ÇEKEN HARİTA
Ayrıca Rus ordusu, Belarus ile 10 Şubat’ta “Müttefik Kararlılığı-2022” adlı askeri tatbikata başladı. Tatbikat, 20 Şubat’ta sona erecek.  Savaş söylentilerinin ön planda olduğu bir dönemde, Rusya devlet televizyonu Rossiya-1 kanalında dikkat çeken bir yayına imza atıldı.
TOPRAK PAYLAŞIMI HESAPLARI
Yayın için hazırlanan Ukrayna haritası üzerinde toprak paylaşımına ilişkin hesapları yapıldı. İşgal durumunda Ukrayna’nın hangi bölgelerinin alınması gerektiği yönünde tartışmalar yaşandı.
NERELERİ BATI’YA BIRAKALIM” TARTIŞMASI
Batı ile olası bir “paylaşım” durumunda nerelerin bırakılması gerektiği şeklindeki tartışmalar da yayında yer aldı.
Öte yandan aynı televizyon kanalı, geçtiğimiz haftalarda “NATO destekli Ukrayna saldırısının eli kulağında” olduğu yönünde haberlere yer vermişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye 23 Nisan’ın 104. yılını coşkuyla kutluyor!

Kurtuluş Savaşı’nın fitili ateşleyen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasını sağlayan Büyük Millet Meclisi, Mustafa Kemal …

Bir yanıt yazın