Karamollaoğlu: Bir şehre ikinci havaalanını yapmak israftır

Ekonominin düzelmesi için israftan kaçınılması gerektiğini söyleyen Temel Karamollaoğlu, bir şehre ikinci havaalanı yapma yatırımının israf olduğunu belirtti.

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Son yıllarda yapılan yatırımlara değinen Karamollaoğlu, ekonominin düzelmesi için yatırımların durdurulması gerektiğini ifade etti. Karamollaoğlu; yapılan yol, köprü, havaalanı gibi yatırımların gereksiz olduğuna dikkat çekti.

Ekonominin düzelmesi için ilk olarak israftan kaçmak gerektiğini söyleyen Karamollaoğlu, “En çok üzerinde durduğumuz konu ne? Ekonomi düzelecekse israftan kaçınacaksınız. Siz milyarlarca parayı sokağa atacaksınız, arkasından da düzgün bir ekonomi bekleyeceksiniz, bu mümkün değil. Gereksiz dediğim şu anda eğer bir yatırım yapılmadığı takdirde ekonomiye bir zarar gelmeyecekse arkadaş bu yatırımdan vazgeçin Allah aşkına.

“BUNA İSRAF DENİR”

Birkaç kilometre mesafede bir havaalanı varken bir şehrin yanına bir daha havaalanı yapmanın kimseye faydası yok. Buna da israf denir. Bu yanlış politikalarını, israfa dönen yanlış yatırım politikalarını terk edin. Bunlar düzeltilmeden ekonominin düzlüğe çıkması kesinlikle mümkün değil.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın