Müjde! Elektrik faturalarına yeni yasal düzenleme geliyor!…

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, elektrik faturalarına ilişkin yeni düzenlemelerin yapılacağını söyledi. Kalın, “Elektrik faturalarında yeni adımlar kesinlikle atılacak” dedi.

Son dönemde üst üste gelen zamlardan elektrik ve doğalgaz faturaları da nasibini aldı.  Özellikle elektrik faturaları, yılbaşında gelen zamlarla birlikte büyük tepkiye neden oldu.  Harekete geçen hükümet, en düşük aylık tüketim kotasını 150 kilovattan 210 kilovata çıkartsa da tartışmalar devam ediyor.  Konuyla ilgili son olarak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan bir açıklama geldi.  Kalın, katıldığı A Haber canlı yayınında elektrik faturalarına ilişkin yeni adımlar atılacağını duyurdu.

TALİMAT ERDOĞAN’DAN

Ayrıca İbrahim Kalın, elektrik faturalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da talimatı olduğunu sözlerine ekledi. İbrahim Kalın’ın konuyla ilgili ifadeleri şöyle: “Çok yakında elektrik faturalarına yeni düzenleme gelecek. Cumhurbaşkanımız da talimatlarını veriyor. Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kamu bankalarına promosyon müracaatında ilk günde beş yüz 46 bin başvuru

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artırmasının ardından ilk günden başvuru rekoru kırıldı. Promosyon başvurularının ilk gününde …

Bir yanıt yazın