Reis’ten mesaj var: Korona çalışmalarımızı engelleyemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yakalandığı koronavirüs sonrası Emine Erdoğan ve kendisinin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Erdoğan, çalışmalarına devam ettiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüs testleri pozitif çıktı.  Yaşanan bu gelişme sonrası açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın hastalığı hafif geçirdiğini aktardı.
Konuya ilişkin bir başka açıklama da Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi.  Sağlık durumuna ilişkin Twitter hesabından bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emine Erdoğan’ın da kendisinin de iyi olduğunu bildirdi.
“OLUMSUZ BİR DURUM YOK”
Çalışmalarına evden devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:
“Bu sabah doktorumuz rutin kontrolümüzü gerçekleştirdi. Hamdolsun, olumsuz bir durum yok. Bugün de hastalığı hafif şekilde geçiriyor, Emine Hanımla birlikte çalışmalarımıza evden devam ediyoruz.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın