Gülse Birsel’in şaşırtan elektrik faturası

Oyuncu Gülse Birsel, 3+1 evi için gelen 2 bin 550 liralık elektrik faturasına sosyal medyadan isyan etti.

Elektrik ve doğalgaza yapılan peş peşe zamlar ülke gündeminde…  Evlere gelen faturalar ünlü isimleri de çileden çıkarmaya başladı.  Dizi senaristi olan ve oyunculık yapan Gülse Birsel, sosyal medya hesabından elektrik faturasını paylaşarak duruma tepki gösterdi.

2 bin 550 lira değerindeki fatura ise görenleri hayrete düşürdü. 3+1 evde yaşadığını belirten Gülse Birsel, paylaşıma “Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim. 3+1 düz daire ha burası.” notunu düştü.

Birsel, kullanıcılardan gelen yorumlar üzerine bir paylaşım daha yaparak bu kez “Coin madenciliği yapmıyorum. Ev 1000 metrekare değil. Çalışma odam soğuk oluyor orada bir elektrikli ısıtıcı var şu an o kadar kötü bakıyorum ki kendisine…” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, 4 kişilik bir ailenin asgari yaşam standartları için tüketeceği varsayılan 230 kWh’lık enerjinin faturası yüzde 72’lük artışla 211 TL’den 364 TL’ye yükseldiği varsayılıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın