Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifi TBMM’de! Bir de şu KPSS olmasa!…

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda öğretmenlere müjdeli haberi duyurdu. Erdoğan, “Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifimiz TBMM’ye sunuldu.” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifinin TBMM’ye sunulduğunu duyurdu. Öğretmenlere mali ve sosyal haklar sağlayan Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifi TBMM’de..

“TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE MÜJDE VERMEK İSTİYORUM”

“Buradan tüm öğretmenlerimize bir müjde vermek istiyorum” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“TEKLİF TBMM’DE”

“Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifimiz TBMM’ye sunuldu. Öğretmenlerimizin hak ettiği birçok yeniliği içeren bu yasal düzenleme inşallah en kısa sürede yürürlüğe girecektir. Hayırlı uğurlu olsun”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın