Beşiktaş, Kayserispor’u topa tuttu: 4-0

Beşiktaş, evinde Kayserispor’u 4-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş, evinde Kayserispor’u ağırladı.

Mücadeleye baskılı başlayan siyah-beyazlılar, rakip kalede tehlikeli pozisyonlar üretti.  Baskıyı Beşiktaş kursa da ilk golü Kayserispor buldu. 38. dakikada sahneye çıkan Thiam, sağ kanattan gelen ortada kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş’tan cevap gecikmedi ve 45. dakikada Larin’in attığı golle durum 1-1’e geldi.  İlk yarıda başka gol olmadı ve iki takım da 1-1’lik beraberlikle soyunma odasına gitti.

BEŞİKTAŞ 4 GOLLE GALİBİYETİ ALDI

İkinci yarıda da iki takım istekli oyununu sürdürdü. Maçın 71. dakikasında Thiam Kayserispor’u yeniden önde geçirdi. 84. dakikada sahneye çıkan Batshuayi durumu 2-2 yaptı ve takımına beraberliği getirdi.

89. dakikada Batshuayi yeniden topu ağlara gönderdi ve skoru 3-2’ye getirdi. 90+6’da Güven Yalçın topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş mücadeleden 4-2 galip ayrıldı.

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın