Başkan Erdoğan: Asgari ücrette çok iyi bir artış yapmış olacağız

Milyonlarca kişinin beklediği asgari ücret zammına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Asgari ücreti şu ana kadar olmuşun çok çok fevkinde bir artış yapacağız” dedi.

Milyonların gözü kulağı asgari ücrete yapılacak olan zamda… İşçi, işveren ve devlet kesimi bugünden itibaren görüşmelere başlayacak.  2022 yılı asgari ücret beklentisi 5 bin lira dolaylarında olurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan heyecanlandıran bir açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Asgari ücreti şu ana kadar olmuşun çok çok fevkinde bir artış yapacağız.” dedi. Erdoğan, “Halkımızı ezdirmeyeceğiz, kısa zamanda açıklayacağız.” diye de ekledi.

3600 EK GÖSTERGE

Memurların, aylık maaşlarının, emekli olduktan sonra alacakları aylıkların ve emekli ikramiyelerinin belirlenmesinde büyük rol taşıyan 3600 ek göstergeye ilişkin de konuşan Erdoğan, “’Ama’ ile fakat’ ile konuşmaya gerek yok. O da olacak.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın