Sisli hava, İstanbul’u etkisi altına aldı

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kentteki sis manzarası kameralara yansıdı. Görüş mesafesi düşerken, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

Sisli hava, İstanbul’u etkisi altına aldı. Kentte oluşan yoğun sis, günlük hayatı olumsuz etkilerken, kimi vatandaşlar bu anları ölümsüzleştirdi.  Etkisini devam ettiren sis nedeniyle görüş mesafesi azaldı.

İSTANBUL’DA YOĞUN SİS

İstanbul Boğazı’nın çevresindeki Beşiktaş, Sarıyer, Üsküdar ve Kadıköy başta olmak üzere Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenyurt, Zeytinburnu ile Bakırköy gibi ilçelerde yoğun sis görüldü. Anadolu Yakası D-100 ve TEM’de bazı noktalarda zaman trafik yoğunluğu oluşurken, kentin simgelerinden olan Kız Kulesi’nin sis içinde adeta kaybolduğu görüldü. Üsküdar sahil yolunda Kız Kulesi’ni izlemeye gelen vatandaşların ise sis yüzünden yürümekte zorluk çektiği görüldü.

GÖRÜŞ MESAFESİ AZALDI

15 Temmuz Şehitler Köprüsü neredeyse görünmez hale gelirken, araç trafiğinde ise görüş mesafesi düştü. Öte yandan İstanbul Boğazı, etkili olan sis nedeniyle çift yönlü trafiğe kapatıldı.

GEMİ GEÇİŞLERİ ASKIYA ALINDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İstanbul Boğazı’nda sis nedeniyle görüşün yarım milin altına düşmesinden dolayı gemi geçişleri saat 10.35’te çift yönlü askıya alınmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın