Haydi tepin tepinebildiğin kadar! O iki Boğaziçili tutuklandı!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlük binası önünde yaşanan olaylarda Rektör Prof. Dr. Naci İnci’nin makam aracının üzerinde çıkan kişinin de aralarında yer aldığı gözaltına alınanlardan 2’si tutuklandı.

Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu’nun göreve gelmesiyle birlikte başlayan eylemler, yeni rektör Naci İnci döneminde de sürüyor.

YARI ÇIPLAK MAKAM ARACININ ÜZERİNE ÇIKTI

Son olarak geçtiğimiz gün eylemciler, protestonun şiddetini artırarak Rektör İnci’nin bindiği makam aracının önünde durarak geçmesine izin vermedi. Daha sonra yarı çıplak bir öğrenci, aracın üzerine çıkarak Naci İnci’ye tacizde bulundu.

VALİLİK, 10 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan arbede sırasında rektör Naci İnci’nin aracının üzerine çıkan bir kişinin de aralarında bulunduğu 10 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen öğrencilerden 2’si tutuklandı. Diğer şüphelilerin ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın