Türkiye’de satışa sunulan en uygun fiyatlı robot süpürgeler!

Teknolojinin ilerlemesi ile kullandığımız akıllı cihazların sayısı da her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu akıllı cihazların bir bölümü yapay zeka ya da çeşitli yazılımlar sayesinde kendi kendine çalışabilme yeteneğine sahipken, bir çoğu ise akıllı telefonlarımız üzerinden kontrol edilebiliyor. Örneğin; akıllı saatler, güvenlik ürünleri, lambalar, ses sistemleri, kameralar, televizyonlar, süpürgeler, prizler, kumandalar ve kablosuz kulaklık gibi birçok taşınabilir cihaz bu akıllı cihazların başında geliyor. Son zamanların popüler ev gereçlerinden biri olan robot süpürgeler özellikle de ev hanımlarının temizlikteki en büyük yardımcıları. Son yıllarda hızlı bir şekilde büyüme kaydeden akıllı ev ürünleri, pandemi şartlarında herkesin evde kaldığı dönemde tüm dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Bu ürünler arasında ise özellikle robot süpürge kategorisi yenilikçi ürünleri ile özellikle de ev hanımlarının ilgi odağı haline gelmiş durumda.

Peki robot süpürgelerin özelliklere nedir? Robot süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekir? Robot süpürgelerin özellikle de yapay zeka destekli modelleri oldukça ilgi çekiyor. Yapay zeka destekli robot süpürgeler, nesne algılama teknolojisi sayesinde, evin her yerinde dolaşarak özenli ve verimli bir biçimde temizlik yapıyor. Bu modeller sürücüsüz araçlarda kullanılan sensörlerin bir benzeri olan LiDAR sensörle mesafeyi algılayarak, doğru hareket edebilmek için konum takibi yapabiliyor. Nesne algılama algoritması sayesinde nesneleri ayırt ederek, en güvenli ve verimli rotayı oluşturuyor.

Bazı akıllı robot süpürge modelleri var ki; tüm bu özelliklerin yanı sıra üç boyutlu sensörü sayesinde oyuncak ve sandalye ayağı gibi nesneler arasındaki farkı algılayabilen bu akıllı robot süpürgeler, yerdeki en küçük nesneleri dahi tespit ederek dolaştığı odanın şeklini algılayabiliyor.

Temizleme performansı, navigasyon sistemi ve özellikleri gelişen robot süpürgeler, hayal edilemeyecek seviyede ilerlemeye devam ediyor. Dolayısı ile her yeni model ile bir önceki nesilden daha iyi temizlik yapıyor.

Şimdi sizler için hazırlamış olduğumuz Türkiye’de satışa suulan en uygun fiyatlı, en iyi robot süpürge modellerinin bulunduğu listemize hep birlikte göz atalım.

İşte ülkemizde satışa sunulan en uygun fiyata sahip robot süpürgeler!

Bowai OB8S

Fiyat: 649,00 TL

Bowai OB8S

 

Emiş Gücü:
1800 Pa

Çalışma Süresi:
100 dk

Şarj Süresi:
2.5 Saat

Wi-fi:
Yok

Haritalama :
Yok

Düşme Engelleyici Sensör:
Yok

Otomatik Şarj:
Yok

Islak Mop:
Yok

Bowai Havana

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …