Türk düşmanı Ermeni Kardashıan’dan haddi aşan çıkış!

Ermeni asıllı ABD’li reality show yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan yaptığı 1915 olayları paylaşımının tepki görmesinin ardından bu kez Ermenistan ordusunun Azerbaycan mevzilerine saldırı girişimini savunarak, “Ermenistan’daki sivil yapılar hedef alındı ve Azerbaycan şimdi Ermenistan’ı nükleer santralini bombalamakla tehdit ediyor” dedi.
Ermenistan ordusu, sınırdaki Azerbaycan mevzilerine saldırı girişiminde bulundu, sivil yerleşim birimlerine ateş açtı.
Olayın ardından Kim Kardashian sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak, “Ermeni arkadaşlarımın yanında duruyorum” gerçekle alakası olmayan açıklamalarda bulunurak Ermenistan için çağrıda bulundu.
Kardashian mesajında şu ifadeleri kullandı:Devam eden küresel salgına rağmen, Azerbaycan BM’nin Ermenistan Cumhuriyeti’ne yönelik küresel ateşkes talebini ihlal etti.
Ermenistan’daki sivil yapılar hedef alındı ve Azerbaycan şimdi Ermenistan’ı nükleer santralini bombalamakla tehdit ediyor.
Bu arada, ABD’nin Azerbaycan’ın Ermenistan ve Artsakh’a karşı kullanacak askeri yardıma izin vermemesini sağlamak için önümüzdeki hafta Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasası’nda kongre kararları oylanacak.
Uluslararası toplumun, gerilim gereksiz tırmanmasını ve ölümleri önlemek için bu tür siyasi ve diplomatik önlemlere dikkat etmesi ve müdahale etmesi gerekiyor.
Ermeni arkadaşlarımın yanında duruyor ve ülkenin sınırındaki son gerilimlerden etkilenenler için dua ediyorum.
Zaten çok zor olan bu salgın sırasında bu provoke edilmemiş saldırılar için barışçıl bir çözüm bekliyorum.
Lütfen Senatör ve Temsilcilerinize Ermenistan’ı desteklemeleri için çağrıda bulunun.
SİVİLLERİ HEDEF ALAN ERMENİSTAN!
Oysa Sivilleri hedef alan taraf Ermensitan’dı. Ermenistan-Azerbaycan sınırında son üç günde Ermenistan ordusunun ağır silahlarla gerçekleştirdiği saldırılarda bir sivil hayatını kaybetmiş, çok sayıda ev hasar görmüştü.
Bölgeye giden muhabirler Ermeni güçlerinin ateşi sonucu oluşan tahribatı böyle görüntüledi.
Çatışmalarda Ermenilerin ateş açtığı bölgelerden biri olan Tovuz ilinin Dondar Kuşçu köyünde çok sayıda eve mermi isabet etti.
Saldırılarda 76 yaşındaki bir sivilin hayatını kaybettiği Ağdam köyünde de çok sayıda evde hasar meydana geldi.
Ermenistan ordusu, 12 Temmuz’da sınırın Tovuz bölgesinde Azerbaycan mevzilerine top atışları da dahil saldırı girişiminde bulunmuş, Azerbaycan ordusunun karşılık vermesi üzerine kayıp vererek geri çekilmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın