Bakan Koca: Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 2357 kişiye Kovid-19 tanısı konulduğu, 99 kişi hayatını kaybettiğini, toplam vaka sayısı 110 bin 130, can kaybı 2805 olduğunu açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, “Son 20 gün içinde yeni vaka sayısının en düşük olduğu gün bugün oldu.”değerlendirmesinde bulundu.
Bakan Koca, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 99 kişi daha artarak 2 bin 805’e yükseldiğini duyururken, günlük vefat sayıarının ise 100’ün altına düştüğünü belirtti.
VAKA SAYISINDA SON 20 GÜNÜN EN DÜŞÜK SAYISI
Buna karşın verilere göre, vaka sayısında ise ciddi düşüş gözlendiğini açıklayan Koca, son 20 günde yeni vaka sayısında en düşük sayıya ulaşıldığını bildirdi.
İYİLEŞENLERİN SAYISI 30 BİNE YAKLAŞTI
Hastanelerde koronavirüs tedavisi gören 3 bin 559 kişinin daha iyileşmesiyle, koronayı yenenlerin sayısı 29 bin 140’a ulaştı.
“YOĞUN BAKIM SAYISINDA AZALMA DEVAM ETTİ”
Koca paylaşımını, “Temaslı sayısı ve temas ortamı azaldığı için 50.000’e varan günlük test kapasitemizin 30.000’i kullanıldı. Son 20 gün içinde yeni vaka sayısının en düşük olduğu gün, bugün oldu. Yoğun bakım desteği alan hastalarımızın sayısındaki azalma devam etti.” ifadeleriyle yaptı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın