Galatasaray tecrübeli bu 4 isimle sözleşme yenileyecek

Galatasaray, liglere verilen ara bittikten sonra kadro yapılanmasıyla ilgili önemli kararlar aldı. İlk etapta Ryan Donk, Emre Akbaba, Ömer Bayram ve Adem Büyük’le yeni sözleşme imzalanacak.
Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen aranın ardından, Galatasaray kadro yapılanması için çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.
Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların, kendilerine görev verildiğinde yerine en iyi şekilde getiren tecrübeli isimlerle yeni sözleşmeler yapmak istediği öğrenildi.
Bu isimlerin başında Ryan Donk, Emre Akbaba, Ömer Bayram ve Adem Büyük geliyor.
MAAŞLAR TÜRK LİRASI OLACAK
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Donk’un, yıllık 1 milyon 850 bin Euro garanti ücreti düşürülecek ve teklif 1+1 yıllık olacak.
Sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Emre Akbaba’nın, 1 milyon 750 bin Euro olan yıllık ücreti ise ciddi oranda geriye çekilecek ve Türk Lirası’na çevrilecek.
Galatasaray ile 1 yıl daha mukavelesi bulunan Adem Büyük’ün, seneye 4 milyon TL olması gereken maaşında da kesik yapılacak ve süresi 1+1 yıl daha uzatılacak.
1 yıl sözleşmesi kalan bir diğer isim ise Ömer Bayram. Tecrübeli oyuncunun yıllık 400 bin Euro olan maaşı da Türk Lirası’na çevrilecek ve yeni mukavele 2 veya 3 yıllık olacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Özhaseki’den Özgür Özel’e çevre tepkisi: Demagoji yapmayın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yanıt veren Bakan Özhaseki, “CHP güzel işleri eleştirmeye devam ediyor” …

Bir yanıt yazın