TBMM Başkanı Şentop: Başkana hakaretlerin meclis çatısında yeri yok

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis’te yaşanan kavga ile ilgili yaptığı açıklamada,”Cumhurbaşkanı’na karşı basit, alelade hakaretlerin Meclis çatısı altında yeri yoktur”dedi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop kavga ile yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi: (eclis’teki yumruklu kavga) Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletinin birliğini temsil eden seçilmiş Cumhurbaşkanı’na karşı basit, alelade hakaretlerin Meclis çatısı altında yeri yoktur. Bu bakımdan bu ifadelerle basın toplantısı yapan zatı kınıyorum. Bu, bir milletvekiline, siyasetçiye, sorumlu bir vatandaşa yakışmayacak bir tavırdır.
Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil, görüşlerini herkes ifade edebilir ama bunu hakaretlerle ortaya koymak parlamentoya da siyasetçilerimize de yakışmıyor. Milletimiz de bundan rahatsızdır.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Başkan Erdoğan “Anayasanın ilk 4 maddesi ile sorunumuz yok” dedi

Anayasanın ilk dört maddesiyle ilgili çıkan tartışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İlk 4 maddesi …

Bir yanıt yazın