Şehit haberi bu kez Elazığ’a düştü

Bahar hareketi kapsamında 2 askerimiz şehit oldu. 6 askerimiz yaralandı. Şehit olan 2 askerden birinin Elazığlı Regaip Coşkun olduğu öğrenildi.

27 Şubat’ta Rusya destekli Esad rejiminin hava saldırısı sonucu 34 askerimiz şehit olmuştu. Bunun ardından Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin İdlib kentinde başlatılattığı Bahar Hareketı kapsamında bir şehit haberi ateşi bu kez Elazığ’a düştü. Elazığ’a acı haberin düşmesinin ardında şehidin yaşadığı  Karaali Köyünde mahşeri kalabalıklara sahne oldu. Karaali Köyünde yaşayan Piyade Uzman Onbaşı Ragip Soylu Coşkun’ nun aziz naaşının Elazığ’a henüz gelmediği bildirildi. Acılı haberi alan ailenin evi bayraklarla donatıldı.

Şehidin 5 Mart Perşembe günü Elazığ Mevlana Camiisinde öğlen namazına mükeakip kılınacak cenaze namazından sonra Köyüne defnedileceği bildirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Potanın Perileri Yunanistan’ı Devirdi, Çeyrek Finaldeyiz!

Potanın Perileri, 2025 FIBA Avrupa Şampiyonası’nda Yunanistan’ı 83-72 yenerek grubunda ikinci oldu ve çeyrek finale …

Bir yanıt yazın

Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.