Puştsun puşt Putin!

Putin, puştsun puşt. Puşt olduğun kadar çok iyi bir hain ve Türk düşmanı olduğunuzu tarihten beri biliyoruz. Ve biliyoruz ki; ne kadar zorlasak da ayıdan post, sizin gibi Türk düşmanlarından dost olmuyor. Dost olmadığınızı her halinizden biliyoruz ama ne yapalım el mecbur.

Düğünde defçi, cenazede yascı rolüne soyunan ABD ve Rusya aklımızla alay ediyorlar. Kurdu çakala boğdurmak için sinsi pusu kuran özünde dost olmayan dost kılıfına bürünen bu gafillerin unuttuğu bir gerçek var ki oda bir ölür, bin diriliriz. Özellikle bilhassa Rusya, bu kalleşliği ve iki yüzlülüğü ile dost olmadığını ve olamayacağını bir kez daha tarihe not düşmüştür. Dost görünerek yüreğimizi yakan sonra da günü kurtarmak için kalleş saldırıyı kuklası Esad’a yükleyen Rusya ne kadar geri vites yapsa da artık yemezler.

Bu hain saldırılar ve yapmacık dost açıklamaları artık bir yandan Esad rejimine karşı kinimiz artırırken, diğer yandan da verdiğimiz şehitlerimiz için içimiz kor gibi yanıyor. Bu alçak ve kahpe saldırılar karşısında millet olarak yek vücut olmuş durumdayız. Yek vücut olan bir Millet olarak yine biliyoruz ki; Mehmetçik, artık vatan savunmasını İdlib’de yapmaktadır.  Vatanın savunmasının sınırı dökülen kan ile İdlib’e çekilmiştir.  Vatan savunmasının sınırının dökülen şehit kanı ile İdlib’e çekilmesinin bir numaralı sorumlusu Rusya ve kuklası Esad’dır.

Bu gerçekler ışığında sen-ben kavgasını bir kenara bırakarak yek vücut olma özelliğimizi yitirmeden, siyasi görüş ve provokasyonlara kapılmadan üst aklımızı kaybetmeden devletimize ve Mehmetçiğimize güvenelim. Ve bilelim ki; gün birlik ve beraberlik, dayanışma içine girme, metin olma günüdür. Gün, Kayıtsız şartsız Mehmetçiğin yanında yer alma günüdür. Ve gün Şehitleri siyasi çekişmelere alet etmeme günüdür. En önemlisi gün, içimizdeki hain terör örgütleri, PKK’sından FETÖ’süne kadar fırsattan istifade etmeye çalışan terör odaklarının ve onların uzantılarının oyununa gelmeme günüdür.

Unutmayalım ve düşmanlarımıza metanetle  şunu hatırlatalım. Biz Türkler bir ölür, bin diriliriz. Biz Türklere cennet kapısını açtıran şehitlik mertebesi en yüce mertebedir.  Biz Türklere Üstad Ziya Gökalp’in dediği gibi;

Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan

Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan

Bu inançla biliyoruz ki; şehitler ölmez, aziz Türk devleti Allah  istemedikçe yıkılmaz. Başımız sağ olsun Türkiyem.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kamu bankalarına promosyon müracaatında ilk günde beş yüz 46 bin başvuru

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artırmasının ardından ilk günden başvuru rekoru kırıldı. Promosyon başvurularının ilk gününde …

Bir yanıt yazın