CHP’li vekil Engin Özkoç’tan Başkan Erdoğan’a küstah tehdit!

CHP’nin Grup Başkanvekili Engin Özkoç, skandallarına bir yenisini daha ekledi. CHP’li vekil bu kez de milletin iradesini görmezden gelerek Başkan Erdoğan’a küstah bir tehditte bulundu. Özkoç’un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı “Erdoğan’ın enkazını kaldıracağız” tehdidi büyük tepki toplarken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Vicdansız, akılsızca, ahlaksızca bir tavırdır” diyerek sert tepki gösterdi.

CHP’li Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un imza attığı skandallar bitmek bilmiyor. CHP’li Özkoç bu kez milletin iradesini hiçe sayarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a küstah tehditte bulundu. Özkoç’un “Erdoğan’ın enkazını kaldıracağız” tehdidi büyük tepki topladı.

VİCDANSIZCA, AKILSIZCA, AHLAKSIZCA

Ömer Çelik, “Açık söylemek gerekirse karşımızda tipik bir Orta Doğu’daki Baas Partisi üslubu var. Devlet Başkanını tehdit etmek Türkiye Cumhuriyeti’nin seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit etmek. Hem seçilmiş Cumhurbaşkanına karşı vicdansızca, akılsızca, ahlaksızca bir tavırdır. Hem de Cumhurbaşkanımızı seçmiş olan milletimizin iradesiyle kavga etmenin yeni bir biçimidir.” İfadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın