MHP’den CHP’ye:Önce aynadaki FETÖ’yu sorgulayın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP grup toplantısında MHP’ye yönelik söylediği sözlere sosyal medya üzerinden cevap verdi. Büyükataman “sen boy aynasının karşısına geçip aynada gördüğün FETÖ’cüyü sorgulamalısın” dediği Kılıçdaroğlu’na “Ancak Türkiye düşmanlarına söz verildiğinde konuşabilir” şeklinde seslendi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında Milliyetçi Hareket Partisine yönelik söylediği sözlere cevaben açıklama yayımladı.

BOY AYNASINA BAKIP GÖRDÜĞÜN FETÖ’CÜYÜ SORGULA

Büyükataman sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “FETÖ’ye ve PKK’ya destek veren Kılıçdaroğlu’na ve partisinin üst yönetimine seslenmek isterim. Terör yapılanmalarına bağlılığınızı başka bir parti üzerinden yapıyorsanız ben sizin insanlığınızı sorgularım. Kılıçdaroğlu, sen boy aynasının karşısına geçip aynada gördüğün FETÖ’cüyü sorgulamalısın. Senin MHP’nin Türk milliyetçiliğini sorgulaman ile sayıları bilmeyen birinin matematik profesörünü kerrat cetvelinden sınav yapması arasında fark yoktur” ifadelerini kullandı.
SANA SÖZ DÜŞMEZ

“Türk milliyetçiliğinin konuşulduğu yerde Kılıçdaroğlu’na söz düşmez” diyen Büyükataman, “Kılıçdaroğlu ancak Türk ve Türkiye düşmanlarına söz verildiğinde konuşabilir. O zaman da #KılıçdaroğluNeSöyledi diye merak eden; FETÖ’nün, Kandil’in söylemleriyle karşılaşır” aktarımında bulundu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Dendias’tan Türkiye’ye İHA övgüsü!

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye’nin insansız hava araçları sektöründe kaydettiği ilerlemeyi övdü ve Yunanistan’ın …

Bir yanıt yazın