Elazığ’da bulunan Bakanlar canlı yayında depreme yakalandılar

Elazığ ve Malatya’yı vuran depremin ardından bölgede incelemeler yapan İçişleri Bakanı Soylu, Sağlık Bakanı Koca ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kameraların karşına geçti. Son gelişmeleri aktaran Bakanlar Soylu, Koca ve Kurum canlı yayında depremde yakalandı.
Elazığ ve Malatya’yı vuran depremin ardından bölgede incelemeler yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kameraların karşına geçti.
Son gelişmeleri aktaran Bakanlar Soylu, Koca ve Kurum canlı yayında depremde yakalandı. O anlar kameralara yansıdı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Londra’da Türk Konsolosluğu önünde Kur’an-ı Kerim yakan alçağa Osmanlı tokadı

Londra’daki Türk Konsolosluğu önünde Kur’an-ı Kerim yakan eylemciye bir Türk müdahale ederek tekme tokat dövdü. …

Bir yanıt yazın