Bir katliam da katil Esad’tan! İdlip’teki saldırıda 10 sivil öldürüldü

Esad rejiminin, İdlib’e düzenlediği hava ve kara saldırılarında 10 sivil hayatını kaybetti, 20’den fazla kişi de yaralandı. Arama-kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarının sürdüğü bölgede ölü sayısının yükselmesinden endişe ediliyor.
Suriye’de Beşşar Esad rejiminin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’ndeki yerleşim yerlerini bir kez daha bombaladı.
HAVADAN VE KARADAN BOMBARDIMAN
Esad ordusu ve İran destekli yabancı gruplardan oluşan rejim güçleri, İdlib’in güney kırsalındaki Maarratünnuman, Serakib ve Eriha ilçeleri, Marşimarin, Masaran ve Deyr Sünbül köyleri ile Halep’ın batı kırsalında Berne köyüne sabah saatlerinden itibaren yoğun hava ve kara saldırıları gerçekleştirdi.
Saldırılarda ilk belirlemelere göre, Eriha ilçesinde 7, Serakib ilçesinde 1, Halep’in Berne köyünde 2, toplam 10 sivil öldü, 20’den fazla sivil yaralandı.
ÖLÜ SAYISI DAHA DA ARTABİLİR
Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) ekipleri, arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları sürerken ve ölü sayısının yükselmesinden endişe ediliyor.
Saldırılar nedeniyle sivillerin Türkiye sınır hattına yakın bölgelere kaçışları devam ediyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın