Adana’da Halk Ekmek sessiz bir şekilde zamlandı

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kendi fabrikalarında ürettiği Halk Ekmek, normal ekmek sessiz bir şekilde zamlandı. 60 kuruş olan Halk Ekmek 80 kruş oldu.
Seçimden önce Adanalıya ucuz ekmek ve su vaaad eden Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kendi fabrikalarında ürettiği Halk Ekmek, gizli bir şekilde zamlandı. Önceki Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından açılanan Halk Ekmek faaliyetlerine göre,” Günlük üretilen 300 bin ekmeği şehrin dört bir yanına dağılmış 219 ekmek büfesi aracılığıyla halka ulaştıran Halk Ekmek fabrikasının kar amacı gütmediği ancak zarar da etmediği bildirilmişti”

Ülke genelinde ekmeğin fiyatının sürekli zamlanması, vatandaşları düşündürürken, Adana’da fırıncı esnafın ürettiği ekmeğin fiyatının 1 lira 25 kuruşa yükselmesiyle Adanalıların, Büyüşehir Belediyesi’nin kendi fabrikalarında ürettiği Halk Ekmek’e talebi arttırmıştı. Şimdi gözler fırıncı esnafın yapacağı zama çevrildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın