Bu dostluk sömürgeci ve dünyayı kana bulayanlara kapak olsun

Dünyanın en güzel sevgisi karşılıksız ve beklentisiz olanıdır. Hayat karşılıklı sevgi ve saygıyı anlayarak, karşındakinin varlığına ve yaratanına saygı duyulunca anlam kazanır.

Sevgi ise bu çerçevede büyür. Sevgi ve saygıyı anlayana huzur dolu muhteşem bir ömür olsun. Saf temiz sevgilerle geçen gün ve yılların katlanarak büyümesini ümit ederiz. Ezelden beri düşman olduğu söylenen kedi ile köpeğin dostluğu ve sevgisi umarım dünyayı sömüren, yaşanmaz hale getiren sömürgeci ve emperyalist güçlere örnek olur.

Umarın dünyayı kana bulayan ve yaşanmaz hale getiren bu sömürgeciler, kedi ile köpeğin dostluğundan ilham alır, savaşlara, çocuk ve kadın ölümlerine, çevreye yani kainatın muhteşem varlığına saygı duyarak son verirler. Savaşsız ve yaşanabilir bir dünya ve kardeşlik temennisiyle iyi seyirler dileriz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir yanıt yazın