Öğrencilerin pantolunun boyunu ölçtüğü iddia edilen müdür açığa alındı

MEB, kız öğrencilerin pantolonlarının boyunu ölçüp, aşağılayıcı ifadelerle hakaretlerde bulunduğu iddia edilen Siirt Kurtalan Anadolu Lisesi Okul Müdürü’nün açığa alındığını duyurdu.
Sosyal medyaya yüklenen bir ses kaydında, Kurtalan Anadolu Lisesi Müdürü F.K.’nin, kız öğrencilerin pantolon boyunu ölçüp, cevap verenlere aşağılayıcı ifadeler kullanarak, hakaret ettiği duyuluyor.
Ses kaydının sosyal medyadan yayılması üzerine valilik inceleme ve soruşturma başlattı.
Valilikten yapılan açıklamada, “Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan, Siirt Kurtalan Anadolu Lisesi’nde, okul müdürü tarafından bir öğrenciye ‘psikolojik şiddet uygulandığı ve hakaret edildiği’ iddiasıyla ilgili olarak valiliğimizce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
MEB: MÜDÜR AÇIĞA ALINDI
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) de müdürün açığa alınıp, soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Siirt Kurtalan Anadolu Lisesinde, Okul Müdürü tarafından bir öğrenciye ‘psikolojik şiddet uygulandığı ve hakaret edildiği’ iddiasıyla ilgili, bahse konu olan Okul Müdürü açığa alınmış olup, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir yanıt yazın