Kolesterol, en büyük tıbbi dolandırıcıdır

“Kolesterol” sonunda Naughty List’ten (zararlılar listesi) resmi olarak kaldırıldı.
ABD hükümeti sonunda “kolesterolün” endişe kaynağı olmadığını kabul etti. 1970’lerden beri yüksek kolesterol besinlerinden uzak durmak için kalp hastalığından ve tıkanmış damarlardan kaçınmak için U-dönüşü yapıyoruz.
Bu, yumurta, tereyağı, tam yağlı süt ürünleri, kuruyemiş, hindistan cevizi yağı ve etin artık “güvenli” olarak sınıflandırıldığı ve kayda değer bir listeden çıkarıldığı, resmi listeden çıkarıldığı, anlamına gelir.
Kılavuzları her beş yılda bir güncellemekten sorumlu ABD Tarım Bakanlığı, 2015 yılı bulgularında şunları belirtmiştir: “Daha önce, Amerikalılar için Beslenme Rehberi, kolesterol alımının 300 mg / gün’den fazla olmamasını tavsiye etmiştir.
“2015 DGAC bu tavsiyeyi öne sürmeyecektir, çünkü mevcut kanıtlar AHA / ACC (Amerikan Kalp Derneği / Amerikan Kardiyoloji Koleji) ile tutarlı olarak diyet kolesterol ve serum (kolesterol) kolesterol tüketimi arasında kayda değer bir ilişki olmadığını göstermektedir.
Beslenme İlkeleri Danışma Kurulu, buna karşılık olarak, insanları yüksek kolesterol gıdalarını yemeye karşı uyarmayacak ve bunun yerine diyete olan temel endişe kaynağı olan şekere odaklanacaktır.
ABD’li kardiyolog Dr Steven Nissen şöyle dedi: Doğru karar. Beslenme yönergelerini yanlış anladık. Onlarca yıldır yanılıyorlar. ”
“Bu bileşenden daha zengin besinler yediğimiz zaman, bedenlerimiz daha az üretir. Eğer kendimizi kolesterol gibi yüksek yiyeceklerden (yumurta, tereyağı ve karaciğer gibi) mahrum edersek, bedenimiz kolesterolu üretmeye başlar.
Kolesterol Hakkında Gerçek Hakikat:
İçindeki kolesterolün çoğunluğu karaciğeriniz tarafından üretilir. Beyniniz öncelikle kolesterolden oluşur. Sinir hücrelerinin çalışması şarttır. Kolesterol, östrojen, testosteron ve kortikosteroidler dahil olmak üzere tüm steroid hormonlarının oluşturulmasının temelidir. Vücuttaki yüksek kolesterol açık bir göstergedir.
Bireyin karaciğerini gösteren sağlık iyi.
George V. Mann M.D., Framingham çalışmasında kardiyovasküler hastalık (KVH) sıklığı ve prevalansı ve risk faktörleri için çalışma yürütmektedir: Beslenmede doyurucu yağlar ve kolesterol, koroner kalp hastalığının nedeni değildir. Bu mit, yüzyılın belki de herhangi bir yüzyılın en büyük aldatmacasıdır.
“Kolesterol tüm zamanların en büyük tıbbi dolandırıcılığıdır”
“Kötü Kolesterol” diye bir şey yoktur
Böylece kolesterol seviyesini değiştirmeyi bırakabilirsiniz. Çalışmalar şüphenin ötesinde kanıtlar, kolesterol kalp hastalığına neden olmaz ve kalp krizi geçirmez. Kalp krizi geçiren kişilerin çoğunun normal kolesterol düzeyleri vardır.
VÜCUT İHTİYAÇLARIMIZ GÜNLÜK METABOLİZM İÇİN 950 mg KOLESTEROL VE LİDER ANA ÜRETİCİDİR.
KOLESTEROL’İN SADECE% 15’i YİYECEK YEMEKLERİNİN İZİN VERDİĞİ GİBİ. Yiyeceğimizdeki yağ içeriği daha az ise yediğimiz karaciğer
Seviyeyi 950 mg’da tutmak için daha fazla çalışmalıyım. Vücudumuzda kolesterol seviyesi yüksekse, karaciğerin mükemmel çalıştığını gösterir.
Uzmanlar, LDL veya HDL gibi bir şey olmadığını söylüyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir yanıt yazın