250 bin liralık tazminat davası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısındaki sözleriyle ilgili 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz salı günü grup toplantısında yaptığı konuşmada sarf ettiği, “Kendi silah fabrikasını yabancı bir orduya peşkeş çekenlere dünyanın her tarafında vatan haini denir.  Aynen söylüyorum. Cesaret edip dava bile açamıyor… Demiş ki ‘Efendim Kılıçdaroğlu hakkında tazminat davaları açtım, hepsini kazandım.’ Ben senin nasıl kazandığını bilmez miyim? Man Adası’nı da ben kazandım ne diyeceksin şimdi? Demek ki götürdüğün paralar doğru” şeklindeki ifadeleri nedeniyle Ankara 7. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde 250 bin TL manevi tazminat davası açtı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek: Mali kaynaklar daha verimli alanlara yönlendirilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında düzenlenen etkinlikte Türkiye’de yerel …

Bir yanıt yazın