Başkan Erdoğan: 2023 hedeflerimize mutlaka ulaşacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verilen resepsiyonda konuştu. “Birkaç yıllık gecikmeyle de olsa 2023 hedeflerimize mutlaka ulaşacağız.” diyen Erdoğan, “Sınırlarımız ötesinde milyonlarca insanın hayatı tehlike altındaysa bizim burada huzur içinde yaşamamız mümkün değildir.” dedi.
İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları: Her zafer gibi 30 Ağustos’un arkasında da gözlerini kırpmadan hayatlarını feda eden kahramanlarımızın cesareti var.
Anadolu’nun bağrına saplanmak istenen hançeri söküp atan atalarımız yepyeni bir ufuk açtı.
Birkaç yıllık gecikmeyle de olsa 2023 hedeflerimize mutlaka ulaşacağız.
Bizler kesinlikle gerek Dicle’nin doğusunda gerekse Fırat’ın doğusunda kuzularımızı kurtlara kaptırmayacağız.
‘BİZİM KİMSENİN TOĞPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOKTUR’
Demokraside ve ekonomide güçlü Türkiye ideali için yürütülen mücadelenin sembolü rabiamızdır, bizim kimsenin toprağında gözümüz yoktur ama bize uzanan ellere en küçük bir tahammülümüz olamaz.
Sınırlarımız ötesinde milyonlarca insanın hayatı tehlike altındaysa bizim burada huzur içinde yaşamamız mümkün değildir.
Dünyanın neresinde bir mazlum zulüm altındaysa orada olmak inancımızın, kültürümüzün bir gereğidir.
Herkesin sömürmek, kendine bağımlı kılmak için gittiği yerlerde biz insanların hayatına dokunan kalıcı projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz.
‘MİLLETİMİZ TARİH BOYUNCA BÜYÜK HAYALLERİN PEŞİNDEN KOŞMUŞTUR’
Hayalleri olmayan, hedefe çeviremeyen toplumların başka hayallerin malzemesi haline dönüşmesi kaçınılmazdır. Bizim milletimiz tarih boyunca büyük hayallerin peşinden koşmuştur.
Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıktığımız sürece başarıdan başarıya koştuk.
Ülkesi ve milleti yerine kendi küçük hesapları için çalışanlar hiç eksik olmamıştır milletimiz bunlara vakti saati geldiğinde dersini vermiştir.
Birileri teröristlerin ve arkasındaki güçlerin ağzıyla başarılarımıza gölge düşürmeye çalışıyor.
Türkiye, askeri, siyasi, ekonomik olarak kuşatılmaya çalışılıyor. Birileri hasımlarımızın değirmenine su taşıyor.
Ne mandacılar ne çapulcular ne yağmacılar kazanmıştır, kazanan millletimizin istiklal mücadelesi olmuştur.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın