TSK, ilk kez İdlib’te gözlem noktasına saldıran Esad güçlerini vurdu

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin İdlib kentinde Türk askerinin bulunduğu 9. gözlem noktasına saldırı gerçekleştiğini duyurdu. Açıklamada, Suriye rejim güçlerinden, kasıtlı olarak geldiği değerlendirilen top/havan atışlarına ağır silahlarla karşılık verildiği belirlendi.
Milli Savunma Bakanlığının açıklamasına göre Suriye’nin İdlib kentinde Türk askerinin bukunduğu 9. gözlem noktasına saldırı gerçekleştirildi. Açıklamada saldırıya anında karşılık verildiği belirtildi.
Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Suriye rejim güçlerinin İdlib’te kontrol ettiği Tall Bazan bölgesinden, 9 numaralı Gözlem Noktasına kasıtlı olduğu değerlendirilen top/havan atışları ile bir saldırı gerçekleştirildiği, saldırıya ağır silahlarla karşılık verildiği belirtildi.
MADDİ HASAR OLUŞTU
Bakanlığın açıklamasında, “Yapılan saldırıda personel zayiatı olmayıp; üs bölgemizde yer alan, tesis, teçhizat ve malzemelerden bir kısmı kısmi hasar görmüştür. Saldırıyla ilgili olarak Rusya nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur. Durum yakından takip edilmektedir.” denildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın