Beyceli Mahallesi, “Beyceli yuvamız, Durmuş Ali Muhtarımız” sloganları ile inliyor

Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı ve ilçenin gelişime açık en gözde mahallelerinden olan Beyceli Mahallesi’ndeki muhtarlık heyecanı belediye başkanlığı seçimini gölgesinde bıraktırıyor. Başarılı Muhtar Durmuş Ali Şimşek için Mahalle,” Beyceli yuvamız Durmuş Ali Şimşek muhtarımız” sloganları ile inliyor.

2014 yılında göreve geldiğinde mahallesinin sorunlar yumağı haline geldiğini, kısa sürede başarılı bir çalışma düzeni sağlayarak mahallenin birçok problemini çözdüğünü dile getiren Beyceli Muhtarı ve muhtar adayı Durmuş Ali Şimşek, yarım kalmış projeleri olduğunu bu projeleri tamamlayabilmesi için yeniden göreve talip olduğunu dile getirdi.

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Beyceli Mahallesi Muhtarı ve muhtar adayı Durmuş Ali Şimşek, “2014 yılında göreve geldiğimde mahallemizi Sağlık Ocağına, Pazar yerine, muhtarlık binasına, anaokuluna, elektrik hatlarının yer altına alınmasına, sokaklarımızın asfaltlanmasına öncülük ettik. Yine göreve geldiğimiz günlerde mahallemizin birçok sokağında aydınlatma lambaları dahi yanmıyordu. Sokaklarımız çamurdan geçilmiyordu. Her haliyle köy görünümünde olan mahallemizi gelişmiş ve gelişmeye yüz tutmuş bir şehir görünümüne kavuşturduk.” Dedi.

Daha yapacakları birçok işleri olduğunu dile getiren Beyceli mahallesi Muhtarı ve muhtar adayı Durmuş Ali Şimşek,” Durmak yok daha da gelişmiş bir Beyceli için yola devam. 5 yılda yaptıklarımızla yetinmeyip, mahallemize kaliteli ve kalıcı hizmetlerin gelmesini sağlamak adına tekrardan adayım. Kesintisiz hizmet için destek sizden, takdir Allah’tan diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’ın hava saldırıları, İsrail halkını panikletti

İHA’larla düzenlenen saldırı, İsrailliler arasında endişeye yol açtı. Paniğe kapılan halkın kaçma anları görüntülendi. İran, …

Bir yanıt yazın