Hesaplar “İnce”ldiği yerden koptu!

Allah Türkiye’nin parçalanması için kurulan küresel oyunların, kriz ve kaos severlerin iştah kabartan planlarını alt üst etmiştir. Biliriz ki, zalim zulümü varsa biz mazlumların da Allah’ı vardır. 2 aydan beri ülkemizi ekonomik olarak sıkıştıran, kasıp kavuran ve kısa sürede yükünü tutan küresel düşmanlarımızın oyununu Millet aklı olan “Cumhur İttifak”ı bozmuştur.

Meydanlarda kuru sıkı sıkar gibi atan tutanların, bilhassa Muharrem İnce’nin hesabı planları, inceldiği yerde kopmuş, beş benzemezin hesapları çöp olmuştur. MHP’yi Ak Partiye kuyruk yapanların, MHP diye bir partinin kalmadığını savunanların, MHP’yi bitirmek için ince ince hesap yapanların da hesapları inceldiği yerden kopmuştur.

MHP, barajı aşarsa “eşek gibi anırırım” diyenlerin eşek gibi anırıp anıramayacaklarını da merakla ve dört gözle beklemekteyiz. Türkiye’de herkes edepli olmalı, ağzı olan konuşur edasından uzak durmalıdır. MHP’yi suçlamak veya MHP’ye kefen biçmek için önce MHP’li olmak ve partinin Lideri Devlet Beyi iyi anlamak lazımdır.

Şimdi seçimler, söz düelloları bitmiştir. Her konuşulanı unutup, (eşek gibi anırırım diyenler hariç) 15 Temmuz’da olduğu gibi tarihe gömülmesi gerekir. Cumhur İttifakı zafer sarhoşluğuna kapılmamalıdır. İslam dünyasının son kalesi Türkiye için kurulan dönme dolaplar ve tezgahlar unutulmamalıdır. Bilhassa Ak Parti, Cumhur ittifakına dört el ile sarılmalı, ittifakın korunması için teşkilatlarına sahip çıkmalıdır. Türkiye’nin kızılelması ve cihan-ı şümul davası olan Türk İslam mefkûresinin yaşatılması için sen ben kavgası bir kenara itilmeli, oy veren de vermeyen de birinci sınıf vatandaş muamelesinden asla uzaklaştırılmalıdır.

Ülkemizi kriz ve kaosa sürükleyen, insanlarımızın dini inançlarını istismar eden 15 Temmuz’un siyasi ayakları kesilmeli ve bunlar tek tek teşhir edilerek gerekli operasyonlar başlatılmalıdır.  Devletimize, bayrağımıza, milletimize, din-i İslam’a yönelen bütün tehditler hiçbir taviz verilmeden bertaraf edilmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle hareket edilmediği veya taviz verildiği sürecek milli birlik ve beraberliğimizden söz edilemez.

Yeni dönemde her kesim, sevsin sevmesin ülkemizi kuşatma altına almak isteyen küresel vurguncuların döviz ve kriz lobilerine süresiz savaş açmalıdır. Stokçular, fırsatçılar, siyasi kayırımcılar, rant peşinde koşanlar “CİMER”e ihbar edilmelidir diye düşünüyoruz.

Hülasa Cumhur İttifakının işi çok zordur. Hem içerde hem de dışarda bu kadar çekmez ve bilmez varken. Allah yar ve yardımcımız olsun diyoruz. Yeni dönemin Bağımsız Türkiye’ye din-i İslam’a, mazlumlara ve kimsesizlere hayırlı olsun. Allah milli birlik ve beraberliğimizi bozmasın, Cumhur ittifakını da şaşırtmasın ve bozmasın.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’yi bekleyen sancılı süreçte golü kim atacak?

Aziz Dağtekin Yazdı CHP’nin acar lideri Özgür Özel’in bazı çıkışları bize “Vali olmuşsun fakat adam …

Bir yanıt yazın