Ekmek İçin Ekmeleddin, Kimin Adamı?

Batı, İslam dünyasını yakın markaja alarak, hızla yıkım faaliyetlerini sürdürmektedir.  Bu yıkım faaliyetleri bir günlük basit bir mesele de değildir.  100 ve 500 yıllık planlarla kurulan bir oyundur. Bu oyun kurucular kendilerini çok iyi yetiştirmiş,  bukalemun gibi renkten renge, kılıktan kılığa girmektedirler. Yine bu oyun kurucular, hiç açık vermeden, karayı ak diye sunduklarında toplumun her kesiminde kabul de görmektedirler.
Mesela, geçmişte hilafetin kaldırılması için Urfa mebusu Şeyh Saffet Efendi ve 50 arkadaşının meclise teklifi geldiğinde bu 50 kişinin çoğu hoca ve sözde dindar kişilerdi.  Ve Mecliste hilafetin kaldırılması gerektiğinin savunması eski Usül-i fıkıh müderrisi Seyyid Beye yaptırıldı.
İslam harfleri yerine latin alfabesinin kabulü ise Türk Milletini İslamiyetten ve İslam Dünyası’ndan koparmak için yapıldı. Bunu da sözde dindar birine yaptirdilar ki işin inandırıcılığı olsun, toplum tarafından kabul görsün.
Nitekim bundan da muvaffak olundular. Harf inkılabı ile 1000 yıllık Türk-İslam medeniyeti yıkıldı. Batının kokuşmuş sistemi ve örf adetleri taklit edildi.  İslamiyet aleyhine karar alınırken, bazı din adamları dünya menfaati ya da idam korkusu ile ahiretlerini tehlikeye attılar.
Bu kısa tahlilden sonra sözü 10 Agustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimlerine getirmek istiyorum. Servis iyi yapılmış olmalı ki göle çalınan maya tutmuş. “Ekmek için Ekmeleddin.”  İlk bakışta anlamsız gibi bulunan bu slogan aslında çok anlamlı. Çünkü şu sıralar millet ekmek derdinde. Ekmek çiğnenmeden yutturulmaya çalışılıyor. Aslında Ekmek arasında zehir enjekte ediliyor, bunun farkında bile değiliz . Düşünün; Ekmeleddin ekmek mi dağıtmaya gelecek yoksa Cumhurbaşkanı olmaya mı? Bunu iyi tahlil etmek lazım.  Bir diğer onemli konu bu Çatı adayı, İslam Devletleri Teşkilatında çok mühim bir makamda iken; İsrail’in Filistinlilere soykırımına seyirci kaldımı?
Mısır’da seçimle iş başına gelen Mursi’ye, askeri darbe yapılınca ve demokrasi ortadan kaldırılınca Ekmeleddin İhsanoğlu bu darbeye darbe bile diyemedi. Çünkü İngiliz Kraliçesinin direktifi ile kurulan Chatham House ile Ekmeleddin İhsanoğlu iç içedir. Ve Chatham House dünyanın sayılı zengin ailesi (Yahudi) Rotschild ailesinin kontrolündedir.
Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Filistin soykırımı ve Mısır darbesinde İsrail’i asla gücendiremezdi.  Arkasındaki Rotschild  ailesini kızdıramazdı. Peki kimdir bu Rotschild  ailesi?Rotschild ailesi, Paris’te bir otelde Osmanlı’yı yıkmak için toplanan 3 aileden biridir.

Yanılmak isterim ama benim görüşüme göre Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu yalnız CHP+ MHP’nin değil, devlet içinde devlet olmak isteyenlerin, küresel sermayenin, faiz lobisi ve emperyalist güçlerin adayıdır.
Eğer, sözü edilen paralel yapının darbesi başarılı olsaydı muhalefet partileri bir koalisyon olacak ve demokrasi rafa kaldırılacak ve ara rejim gelecekti.
Türkiye’nin dış politikası ve ekonomisi başta İsrail, ABD,İngiliz ve Almanya olmak üzere küresel sermayenin, faiz lobisinin ve küresel güçlere entegre edilecekti.  Dış güçler Türkiye’deki demokrasiyi rafa kaldırmak ve ara rejim için her türlü kötülüğü yapmaktadır.  Bu kötü duygu , düşünce ve eylemlerinde de  vazgeçmiş değildirler. Zaten bu uğurda çatı adayını kullanacaklardır.
Peki bu güçler Erdoğan’a neden düşmanlar? Çünkü Erdoğan vesayet rejimine, faiz lobisinine, küresel güç ve sermayeye sonradan kafa tuttu. Onlara göre asi lider oldu.  Erdoğanizim teorilerini geliştirdi. Halkın zayıf noktalarını çok iyi tespit etti. Halka göre Cumhuriyet döneminin en iyi Başbakanı. Hal böyle olunca küresel sermaye çok rahatsız oldu. Aslında bu durum merhum Ecevit iktidarındaki krizi de çağrıştırıyor. Hatırlarsanız küresel sermaye Kemal Derviş’i göndermiş idi. Düşün o krizde en az 25 yıl geri gittik.

Hülasa bugüne kadar bir devlet dairesinde şeflik bile yapmayan, devlet işlerinde son derece tecrübesiz olan çatı adayı memleketin temelini de uçurur. CHP ve MHP’nin toplam 7 partinin dışarıdan adayı bu partilerin acizliğini de gösteriyor. Hem MHP’de hem de CHP’de  çok kıymetli vatansever,  aynı zamanda vesayetçi olmayan dehalar var. Bunlar niye aday gösterilmedi? Bunların Çatı direği mi yoktu?  Yoksa  vesayetçi olmadıkları için mi aday gösterilmediler?
Bu Çatı adayı bize göre, bir misyonu tamamlamak üzere aday gösterildi. İslam Ülkeleri Teşkilatındaki görevinden bir varlık göstermeyen, savaşlara, darbelere, soykırımlara seyirci kalan İnsanoğlu, diktatör Sisi’yi öven, Mursi’yi tenkit eden Batı’nın adamıdır.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tarih katliam kulübesi olmaktan çıkmalıdır

Aziz Dağtekin Yazdı Adil yönetici hakkında Allah Rasulü bir hadis-i şerifte buyuruyor ki “Kıyamet gününde …

Bir yanıt yazın